dijous, 2 de novembre del 2017

ITINERARI DIOCESÀ DE FORMACIÓ (IDF)


Fa sis anys, de la mà del cardenal Osoro, s'inicià un camí  diocesà anomenat Itinerari Diocesà d'Evangelització (IDE). Fa tres anys, i com a continuació d'aquest, l'Itinerari Diocesà de Renovació (IDR), que va recolzar el cardenal Cañizares. Les comunitats parroquials de la diòcesi valenciana, també la nostra Parròquia, han treballat els materials corresponents per enfortir la fe, posar en pràctica les línies de treball  i així, poder donar vertader testimoni de vida.

El proper 4 de novembre, el bisbe auxiliar de València monsenyor Xavier Salinas, responsable de la rectoria per a la Evangelització i Transmissió de la fe de l'Arquebisbat, presentarà l'Itinerari Diocesà de Formació (IDF), una nova iniciativa diocesana per a la formació en la fe al llarg del proper trienni, "Tornar a l'escola de Jesús": tornar a les fonts. 

Es desenvoluparà des d'aquest any i fins a l'any 2020. La presentació oficial serà a les 11 hores al Seminari de Montcada, on tindrà lloc la presentació de la guia bàsica i la guia per dinamitzar els diversos grups, i s'explicarà als/les assistents el contingut de les catequesis per al proper trienni.

L'enllaç és: http://evangelizacionvalencia.org/materiales/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada